Zacht van structuur

Zacht van structuur

Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het vlees is van zichzelf zeer mals en smaakvol en heeft een laag vetgehalte. Hierdoor behoeft dit stukje vlees weinig kruiden of marinades. Verder heeft het kalfsvlees door zijn zachtheid een kortere bereidingstijd nodig.

Een greep uit ons kalfsvlees assortiment: 
Kalfsborst - magere kalfslapjes - kalfsriblapjes - kalfs rib eye - kalfsentrecote - kalfsfricandeau - kalfsschnitzels - kalfsoesters - kalfshaas - kalfsschenkel (ook voor osso buco) - kalfsgehakt - kalfslever.

Gerben Kamphuis, Keurslager

Dorpsstraat 61b
7447CP Hellendoorn
0548654134

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten