Lamsvlees heeft een uitgesproken smaak en is vooral vanwege zijn malsheid zeer geliefd. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
In onze slagerij bieden wij vooral Nieuw-Zeelands lamsvlees uit de vriezer. In het voorjaar kunnen wij op bestelling vers Hollands lamsvlees leveren en zuiglamsvlees uit de diepvries, wat nog zachter van smaak is. Verras de gasten eens met een heerlijk stukje lamsvlees uit de oven of de braadpan.
Een greep uit ons lamsvlees assortiment:
Lamsbout - lamsboutlapjes - lamskarbonade - lamsracks - lamshaasjes - lamsfiletlapjes - lamshaaskarbonaadjes (enkel) - lamsshoarma - lamsstoofvlees - lams merquezeworstjes - lamskebab - lamsboutspiesen - lamsbout; met en zonder been.