Wij garanderen topkwaliteit rundvlees. Botermals rundvlees, en dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.
Al ons rundvlees komt van runderen uit de regio. Vader Gerrit Kamphuis regelt wekelijks de inkoop van deze runderen. Door deze eigen inkoop weten wij precies waar het dier vandaan komt en hoe het opgegroeid is. Na de inkoop worden de runderen in de buurt professioneel geslacht en in onze slagerij uitgesneden en verwerkt tot heerlijke producten. De mooie en zachte structuur van ons rundvlees zorgt voor veel malsheid en een volle smaak.
Een greep uit ons rundvlees assortiment:
Kogelbiefstuk - haasbiefstuk - ribeye - entrecote - riblappen - magere stooflappen - sukadelappen - klapstuk - schenkel - ossenstaart - rosbief - T-bone - rollades; met diverse soorten verse kruiden en heerlijke marinade.