Keurslager Gerben Kamphuis beschikt over een eigen worstmakerij. Met vakmanschap en liefde worden veel van onze vleeswaren en worstsoorten hier geproduceerd.
Dat onze producten van hoge kwaliteit zijn zien wij terug in de prijzen die wij al diverse malen hebben mogen ontvangen bij diverse vakwedstrijden. Zo was er in september jl. een vakwedstrijd in de Jaarbeurshal waar onze droge worst, rookworst en spare-ribs met GOUD bekroond werden. Onze droge worst is alom bekend door zijn unieke smaak. Van heinde en ver komen klanten speciaal hiervoor naar onze winkel in Hellendoorn.
- Achterham | - Bakbloedworst |
- Gebraden gehakt | - Rookworst |
- Runderrookvlees | - Boterhamworst |
- Grillworst | - Kookworst |
- Leverworst | - Droge worst |
- Boerenleverworst | - Helders varkensrug |
- Bakleverworst | - Balkenbrij |
- Runderrookworst |
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Magere runderrollade
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Runderrookvlees
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Runder rosbief
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Fricandeau
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Zeeuws spek
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Achterham
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.